To live in a bag

Vi kommer aldrig att dö.

K'gari

Publicerad 2014-03-06 07:58:00 i Evelina, On the road,

Nu har vi kommit tillbaka från den otroligt stor sand ön fraser Island (k'gari ar det riktiga aboriginal namnet)! Eller rättare sagt vi kom tillbaka två dagar sen. (Hittar fortfarande sand överallt) fraser var iallafall sjukt kul,vackert osv. Lite för mycket fest dock vilket gjorde oss lite besvikna, men att dansa under stjärnorna till högt pumpande musik är helt jävla underbart.
Lake mcKenize, sanden ar sa fin sa du kan borsta tanderna med den!
vilket vi saklart gjorde!
Annars så fick stine köra jeep vilken hon här själv får berätta hur det var: "i början var de lite förvirrande med en vänsterstyrd bil, jeep dessutom! Men fick grepp om de ganska snabbt, typ som att köra på nysnö, sjukt kul att crusa längst stranden och få vågerna över hela bilen. Något alla bör testa!" Jag som tyvärr inte har något jevla körkort fick gott sitta bredvid, vilket också var as kul bumby och bra andra saker vi fick göra på fraser var att se vilda dingos, så himla söta, bada i kristallklara sjöar. Ja sjöar, på fraser hoppar man inte i havet om man inte vill dö av starka strömmar och hajar osv. Sjukt vackert iallafall.
Fick även uppleva lite av vad som nu har blivit en legend. So here we go: Det var en pojkvän och en flickvän som var där tillsammans samtidigt som oss då. Killen blev en kväll för full så tjejen gömde hans vodka flaska. Han vart arg såklart. Letade och letade. Slog ner en kille och tappade sen bort sin flickvän och skulle du leta Henne och gick då rätt ut på stranden utanför dingostängslet alldeles själv(gå aldrig själv var den första regeln) sen gick han efter stranden 12 timmar!!!! Och överlevde. Sjukt jävla tur. Bara för några år sedan hade en tysk deckat utanför stängslet och vaknat på morgonen med dingos som äter på han! Vilket tar oss till den fina delen med om vad folk har gjort på fraser genom åren Tyskar: deckar och blir äten av dingos, danskar: tar upp giftiga ormar. Amerikanare : klättrar på skeppsvark och svenskar vi badar nakna i havet.
 
 
 
Nu till en helt annan sak, vi ar helt uppbokade nu tills den 18 mars, whitsundays forsta, segel bot alltsa till en av dom vackrase platserna pa jorden typ. sen divecert! jaa vi ska dyka i barriarrevet uppe i carnis. med hajar turtles och alla andra helt amzing djur! aaaaaaaaaaaahhh, sa jevla peppade!sa
hors nar vi hors!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Evelina & Stine

Läs om våra äventyr när vi backpackar oss genom australien.