To live in a bag

Vi kommer aldrig att dö.

Byron bay

Publicerad 2014-02-17 07:20:48 i On the road, Stine,


Hej bloggen! Livet är alldeles för fantastiskt för att hinna med detta ibland. I alla fall, nu har vi spenderat en vecka i Byron Bay och tog oss idag vidare till Surfers Paradise. Oklart om vi blir här en vecka eller bara ett par dagar, schemat börjar bli tight och vi har inte tid med alla stopp vi hade velat, men men, livet ler fortfarande åt oss!

I Byron Bay trivdes vi väldigt bra, bodde en 30 sekunder privat sand promenad från stranden och 10 minuters promenad till "centrum". Dock var hela tempot och atmosfären i Byron en aning fördröjt. I början gjorde detta oss rastlös, men efter någon dag kom vi in i det och chillade runt vi också. Den skolösa staden borde man kalla Byron Bay med tanke på att den enda gången folket tar på sig skor (och då menar vi flipflop) är vid en utgång. Livsstilen har sin charm, men efter en vecka känner man sig nöjd med Byron Bay. 

Vi hann med en promenad till fyren (Australiens östligaste punkt), liftade med en hippie och hittade en gömd icke turist-plats -lagoon i en skog med 10 meters klipphoppning, lite surf, lite sup surf(paddle surf), lite body board surf, strand filmfestival, träffat massa trevliga, och många skumma människor. 

Nu har vi som sagt tagit oss till Surfers, liknande Byron; mycket fest, mycket bad, "free entry, free drink", skillnaden är att detta inte är en liten by, utan en stad med mycket att erbjuda. Plus att istället för surfare och hippies kryllar det här av muskelknuttar och silikon bröst. Australiens Miami. 

Här är en blandad bildbomb från Byron!




Såhär lever äkta byronbay bor..... 
Jag gick upp till fyren för att se soluppgången och fick en blomma av en hippie, gjorde min dag!







Eldstaden gitarren och folket, standard efterfest.




Nu ska vi snart ut med hostlet och se vad Surfers Paradise har att erbjuda. 
Hejdå bloggen!

Kommentarer

Postat av: marie o mats

Publicerad 2014-02-17 20:19:17

ha det så kul! hör av dig när du kan många kramar från oss

Postat av: Agneta olsson

Publicerad 2014-02-18 14:56:07

Vad kul att ni har det så bra men var rädda om enär säger farmor på rehab

Postat av: Anonym

Publicerad 2014-02-19 18:36:57

Ni ser ut att ha de jättebra men vi saknar dig.Puss o Kram.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Evelina & Stine

Läs om våra äventyr när vi backpackar oss genom australien.