To live in a bag

Vi kommer aldrig att dö.

Söndag

Publicerad 2014-04-06 06:12:00 i Eve Perth,

 
hej hej hej allihopa, har egentligen inte mycket alls att berätta. 
första dagen och resten av dagarna själva med barnen gick bra :) så det är himlans skönt.
börjar nästa vänja mig vid att kliva upp klockan sju igen, ha ett jobb, rutiner. haha. har ju inte haft det på 4 månader. så det är rätt skönt. 
 
i fredags var det dags för mig att testa på utelivet i perth. kvällen började rätt segt då jag följde med min granne sarah för att träffa hennes kompisar, alla från italien, vilket var himlans kul för mig då jag inte kan ett ord italienska och dom suger på engelska. men det blev ganska roligt iallafall, då vi på sluten att kvällen hamnade på en stor gay klubb där dansade rumporna av sig. Blir så himlans glad på ställen där alla bara kan få älska vem fan dom vill. borde vara så exakt överallt i hela jävla världen. 
men såklart finns det ytterts idiotiska männsikor som måste slänga ut sig kommentarer  som "uuuhh I hate when gay people are like kissing and stuff" ja ba ja vad fan gör du på en gayklubb då?
 
 
ja vad händer annars då, håller på att kolla runt resor och sånt vad jag ska hitta på i september när jag är ledig en månad, funderar lite på att kanske åka hem i en månad och så. sen åka tillbaka igen när det blir äckligt kallt hemma :P haha
peppar game of thornes också, wiho!
 
saknar sydney lite alltså. 
blue mountains
moppe häng i  Bali!
någon glasklar creek in the middle of nowhere
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Evelina & Stine

Läs om våra äventyr när vi backpackar oss genom australien.