To live in a bag

Vi kommer aldrig att dö.

Svensk, Dansk & Australiensisk

Publicerad 2013-12-25 05:35:38 i S&E,

 
I flera dagar har vi lyssnat på julmusik, men de riktiga julkänslorna kom inte fören igår då vi julstädade, inhandlade all julmat och sedan kokade knäck, som förvånandsvärt blev otroligt knäckigt god! 
Julafton började med ett dopp i poolen innan gröt & kanel frukost, sedan följde vi med våran svenska granne ut till Hyde park för en julpicknick med massa bär, choklad & såklart julmusik. 
 
När vi kom hem la vi oss i sängen och såg Tomten Är Far Till Alla Barnen och så fort rullen tog slut började vi stöka på i köket i väntan på vårat danska sällskap. Tillslut var all mat lagad, alla på plats runt bordet & alla matbilder tagna och vi kunde äntligen äta våran svens-dansk-austraiensiska julbord. Som innefattade hemgjorda känguru-köttbullar, ägg med kaviar, kex & brie, dansk version av potatisgratäng, anka, hemgjord rödbetssallad, ingefära, blomkål och till efterrätt en hel drös lindt choklad, knäck och dansk risalamande. Magen exploderar lite smått just nu!
 
Vi blev kvar vid matbordet en ca fem timmar och bara pratade, skrattade och hade en underbar tid. När Caroline & Asta sedan gick hem satte sig Evelina & jag oss ner för att se Kalle Anka, sen blev det paketöppning med våra fin fina presenter vi köpt till varann.
 
Det har varit en otroligt bra julafton, (med massa skypetid med familjen där hemma) och nu ska vi sova och vila upp oss inför juldagen, den australiensiska högtiden... a.k.a våran partydag. 
GOD JUL
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Postat av: mamma o pappa o jimpa

Publicerad 2013-12-25 11:50:20

God fortsättning ni ser ut att trivas det känns jätte bra för oss!!Ha det så bra och hoppas att ni får en fin o rolig juldag (party) många kramar o pussar från oss

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Evelina & Stine

Läs om våra äventyr när vi backpackar oss genom australien.